Font Desk Coordinator

DaVinci Team Tirana, Albania Full Time

VEND VAKANT PËR TY

Front Desk Coordinator (F)

Kualifikimet:

  • Njohuri të shkëlqyera të gjuhës Angleze dhe Italiane
  • Të jetë e sjellshme, miqësore dhe e komunikueshme

Nëse të pëlqejnë sfidat, bashkëveprimi me njerëz dhe dinamika,
atëherë jeni e mirëpritur!

Apply for this job
Search Filters