Klinika "DaVINCI" është në proces rekrutimi për personel të kualifikuar për pozicionin "Kordinatore zyre".

DaVinci Team Tirana, Albania Full Time

• Të njohë dhe flasë shumë mirë gjuhën italiane dhe angleze.
• Aftesi të shkëlqyera komunikimi, fleksibilitet dhe sjellje e paragitje etike.
• Te jetë fleksibël në orare, sipas kontratës së punës.
• Njohuri shumë të mira kompjuterike, vecanërisht të paketës MS Office.

Kandidatet e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.

Apply for this job
Search Filters